Parttime vacature Uden

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

XLIX Recruitment heeft parttime vacatures

Wil jij je horizon verbreden door middel van een parttimebaan in Uden, maar zie je door de bomen het bos niet meer op alle verschillende vacaturesites? XLIX Recruitment is hét platform voor parttime vacatures in Uden en omgeving. Bij XLIX Recruitment weet je waar je aan toe bent. Ben jij net klaar met je studie en wil je al die kennis gaan gebruiken of wil je met al jouw werkervaring een nieuwe uitdaging? XLIX Recruitment is er voor ieder niveau, starter of specialist.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Meerdere parttime vacatures beschikbaar in Uden

Met de recruiters van XLIX Recruitment ga jij samen op zoek naar de ultieme vacature voor jou in Uden. Wij geloven erin dat we de juiste match kunnen vinden voor jou. Dit doen we door transparant te zijn naar jou en onze opdrachtgevers. Geen geheimzinnig gedoe over tarieven en opdrachtgevers, je vindt alle informatie terug bij de vacatures. Wil jij ook direct geplaatst worden bij je nieuwe werkgever zonder vage vormen van uitzendwerk? Dat kan via XLIX Recruitment, wij doen namelijk niet anders. Alle vacatures die wij aanbieden zijn direct bij de opdrachtgever zelf. Dat is een van de voordelen van XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Op zoek naar parttime vacatures in Uden?

De vacaturebank van XLIX Recruitment is de plek om nieuwe parttime vacatures te vinden bij jou in Uden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: techniek-, retail- en bouwvacatures. Met de ruime keus aan parttime vacatures in de diverse branches zit er altijd wel een vacature tussen die bij jou past. Wij nemen de tijd om jou te leren kennen en op de hoogte te zijn van je wensen. Zo vinden wij parttime vacatures die echt bij jou passen. In dit hele proces zijn wij transparant en eerlijk naar jou en de opdrachtgever. Dit is de basis van een goede match. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk het actuele aanbod van parttime vacatures in Uden.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever