Parttime vacature Heesch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

XLIX Recruitment heeft parttime vacatures in Heesch

Via de vacaturebank van XLIX Recruitment in Heesch vind jij je de parttime job die bij jou past. Door onze unieke manier van matchen zijn wij ervan overtuigd dat we de perfecte match kunnen vinden voor jou. Doordat we persoonlijk en transparant te werk gaan, weet jij precies of de werkgever bij jou in de buurt ook bij jou past. We zijn open en eerlijk over onze vacatures, je ziet meteen bij welke werkgever de parttime vacature open staat. In het hele sollicitatie proces staat transparantie centraal, zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Overstappen naar een parttime baan met XLIX Recruitment

Wil jij parttime aan de slag bij een werkgever in Heesch en vind je het belangrijk om persoonlijk daarin begeleid te worden? Bij XLIX Recruitment is dat juist wat wij zo belangrijk vinden bij het vinden van een nieuwe baan. Doordat wij de tijd nemen om jou te leren kennen, krijgen wij de mogelijkheid om een veel gerichtere match te creëren voor je. Je bent bij ons geen CV maar een mens met wensen. We zijn niet mysterieus over onze opdrachtgevers, deze vind je gewoon in de vacature terug. Dit is onze eigen unieke manier en daar staan wij voor.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Openstaande vacatures met parttime banen in Heesch

Wil jij werken met vaste vrije dagen? In onze vacaturebank vind je een breed scala aan parttimebanen in Heesch. Bij XLIX Recruitment doen we niet aan uitzenden, payrollen of andere creatieve dienstverbanden. Maar plaatsen wij je direct bij je nieuwe werkgever, zo weet je precies waar je aan toe bent. We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zo kunnen we inspelen op de wensen van de kandidaat. De ideale kandidaat en de ideale baan bestaan. Bij XLIX matchen we die twee aan elkaar. Ons geheim? Open en eerlijkheid. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze openstaande parttime vacatures in Heesch.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever