Parttime vacature Den Bosch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Parttime werken in Den Bosch

XLIX Recruitment heeft in Den Bosch een groot aanbod aan parttime vacatures. Diverse opdrachtgevers bij jou in de omgeving hebben parttime vacatures beschikbaar. Bij XLIX weten we dat de ideale match bestaat. Doordat we de tijd nemen om jou en je wensen te leren kennen, kunnen we gerichter op zoek gaan. Door transparant te zijn in ons werken weet jij, maar ook de opdrachtgever, altijd waar je aan toe bent. In het gehele proces zijn we eerlijk over wat we doen en voor wie. Je ziet bij iedere vacature wie de opdrachtgever is. Wij geloven dat dit de basis is voor succes en een fijne samenwerking. Dit is onze eigen unieke methode en die werkt!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Nieuwe parttime vacatures in Den Bosch

Voor verschillende opdrachtgevers in Den Bosch bieden we je de mogelijkheid om te werken met vaste vrije dagen met een van onze parttime vacatures. Wij zijn gespecialiseerd in tal van functiegroepen. Onder andere: techniek, retail en bouw. Voor ieder niveau, starter of specialist. Ook doet XLIX Recruitment niet aan uitzendwerk of detacheringen. Wij bieden alleen vacatures aan waarin je direct bij de opdrachtgever zelf in dienst wordt geplaatst. Geen vage constructies, maar echte banen.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vind jouw parttime baan via XLIX Recruitment

Samen met de recruiters van XLIX Recruitment en onze actuele vacaturebank, vind je dus echt die ene parttime vacature in Den Bosch die jouw past. Wij helpen jou in het zetten van de stap naar een droombaan. Door onze kennis en ervaring met jou te delen vinden we die perfecte parttime vacature. Wil je volledig op de hoogte blijven van de laatste vacatures, sollicitatietips en andere handige feitjes? Volg ons via jouw favoriete kanaal en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures bij jou in Den Bosch en handige tips over solliciteren en onze dienstverlening.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever