Bouw vacature Meierijstad

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Meierijstad zoekt bouwvakkers

Via XLIX Recruitment ga jij op zoek naar nieuwe bouw vacatures en verzeker jij jezelf van echt van eerlijke vacatures. XLIX Recruitment selecteert namelijk alleen maar vacatures waar wij zelf echt in geloven. Wij stationeren jou namelijk altijd direct bij onze opdrachtgevers zelf. Bij ons vind je geen vage vormen van uitzendwerk of payrolling. Over waar onze beschikbare vacatures in Meierijstad zijn wij ook niet geheimzinnig. Bij iedere vacature zie je met naam en logo terug bij wie en waar de vacature zich uit staat. Zo zie je meteen of die aansluit bij wat jij voor ogen hebt. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe bouw vacatures bij jou in Meierijstad? Meld je dan vrijblijvend aan of hou onze vacaturebank in de gaten.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Hier kun je nieuwe vacatures in Meierijstad vinden

Hier vind jij nieuwe vacatures die beschikbaar zijn bij jou in Meierijstad. Door ons brede aanbod aan bouw vacatures in de verschillende sectoren vind jij hier wat je zoekt. Wij geloven in de ideale match tussen de opdrachtgever en jou. Door dat wij onze eigen unieke manier hebben van werven, leggen we de lat telkens hoog voor onszelf. Hoe we dit doen? Door volledig transparant te zijn en goed te zoeken. Dit brengt de beste match, doordat wij jou van a tot z meenemen in dit proces weet jij altijd waar je aan toe bent. Zo vinden wij ook voor jou de bouw vacature die bij jou past.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk de beschikbare vacatures in Meierijstad

In de vacaturebank van XLIX vind je een breed aanbod van de diverse vacatures in de bouwsector. Van werkvoorbereider tot aan metselaar of machinaal timmerman. Door ons ruime aanbod hebben we uitdagingen voor ieder niveau in Meierijstad. Of je nu net klaar bent met je opleiding en staat te popelen om aan de slag te gaan, of wil je juist je je carrière uitbouwen met een nieuwe functie? Wij zijn er voor jou. Samen met jou timmeren wij aan de weg van jouw toekomst. Door met XLIX Recruitment deze stap te zetten verzeker jij jezelf van een passende vacature. Bekijk onze beschikbare vacatures in de gemeente Meierijstad.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever