Administratieve vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Onze opdrachtgevers in Oss zoeken administratieve medewerkers

Ben jij zelfstandig, analytisch en proactief en werk jij graag resultaatgericht? Voor verschillende opdrachtgevers in Oss en omgeving mogen wij administratieve vacatures aanbieden. Wat wij belangrijk vinden is de manier waarop wij met kandidaten en opdrachtgevers werken. Transparantie en eerlijkheid, daar draait het om. En daar hebben we een beproefde methode voor. Die bestaat uit goed zoeken en open communiceren. Dat begint bij XLIX Recruitment met het weergeven van de naam van de opdrachtgever bij de vacature. Je wilt immers weten wie wellicht je toekomstige werkgever is. Bij XLIX Recruitment kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Diverse administratieve functies beschikbaar in Oss

Is het voor jou tijd om een volgende stap in jouw carrière te zetten, of ben je gewoon benieuwd wat de markt te bieden heeft voor jou? XLIX Recruitment biedt jou een tal van vacatures aan in Oss en omgeving in administratieve functies. Houd je van cijfers, maar wil je niet zomaar een nummertje zijn? Bij XLIX Recruitment hebben we aandacht voor jou. Samen kijken we naar wat jij echt wil. Doordat wij de tijd nemen om jou te leren kennen, zijn wij in staat om een match te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen. Wil jij ons ook leren kennen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we spreken je snel!

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vind jouw nieuwe baan in Oss

XLIX Recruitment heeft voor diverse opdrachtgevers in Oss en haar omgeving openstaande vacatures in de administratieve sector. Als jij ook de kans wil krijgen om jezelf te ontwikkelen in een dynamische, commerciële en creatieve sector, kijk dan eens in onze vacaturebank. Bij XLIX Recruitment draait het om transparantie. Zo zie je bij ons wél meteen waar de vacature openstaat. Over onze opdrachtgevers en tarieven doen wij ook niet moeilijk. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu alvast een kijkje in onze vacaturebank met administratieve vacatures.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever