Administratieve vacature Den Bosch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Verschillende administratieve vacatures beschikbaar in Den Bosch

Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is in de administratieve branche en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Bij XLIX Recruitment krijg jij de mogelijkheid om de volgende stap te zetten als administratief medewerker in Den Bosch. Samen met jou kijken we naar wat jij wil en wat jouw wensen zijn. Door onze eigen bewezen manier van werven, vinden wij ook voor jou de perfecte match die volledig aansluit op jouw wensen. In onze vacaturebank houden we niet van geheimen. Wij tonen daarom altijd het bedrijf waarbij de openstaande vacature hoort. Zo kun je zelf meteen zien of het bedrijf bij jou aansluit.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Vind jouw nieuwe administratieve baan in onze vacaturebank

XLIX Recruitment heeft voor verschillende opdrachtgevers in Den Bosch en de omgeving beschikbare vacatures in de administratieve sector. Ben jij van nature gedreven om goede resultaten te behalen? Als jij ook de kans wil krijgen om jezelf te ontwikkelen in een levendige en creatieve sector, bekijk dan eens de opdrachtgevers in onze vacaturebank. Bij XLIX Recruitment draait het om transparantie en eerlijkheid. Zo zie je bij ons wél meteen waar de vacature zich bevindt. Over onze opdrachtgevers en tarieven doen wij niet geheimzinnig. Wij streven naar het maken van de perfecte match. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje bij onze openstaande administratieve vacatures.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Den Bosch heeft openstaande administratieve vacatures

Weet jij als administratief medewerker precies wat je wil? Voel jij je thuis in de wereld van cijfers en analyses, maar wil je niet zomaar een nummertje zijn? Bij XLIX Recruitment ben je meer dan alleen een CV. Samen met jou gaan we op zoek naar de ideale administratieve vacature tussen jou en onze opdrachtgevers. Hoe we dit doen? Door volledig transparant te zijn en ons volledig te verdiepen in jouw wensen. Vervolgens nemen we jou stap voor stap mee in ons proces. Benieuwd wat wij voor jou in Den Bosch aan vacatures hebben? Bekijk ze hier in onze vacaturebank.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever