Administratieve vacature Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Deze werkgevers zoeken een administratief medewerker in Bernheze

In Bernheze zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar administratieve medewerkers Ben jij net klaar met je studie en sta je te trappelen om je kennis in de praktijk te brengen? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je administratieve carrière? Dan zijn wij het bureau voor jou. Wij werken even hard voor iedereen, niet alleen voor topinkomens. XLIX Recruitment is het bureau wat zich niet bezighoudt met payrolling en uitzenden, maar jou echte administratieve vacatures biedt, waarbij je rechtstreeks met het bedrijf in contact wordt gebracht. Directe plaatsing bij een van onze opdrachtgevers en volledig transparant in ons werken. Dat is wat je van ons mag verwachten Zien wij jou binnenkort? Meld je vrijblijvend aan om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en openstaande vacatures in Bernheze.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Wil jij werken als administratief medewerker in Bernheze?

Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is in de administratieve branche in Bernheze en leg jij graag de lat hoog voor jezelf? Met XLIX Recruitment als partner zet jij de volgende stap in jouw administratieve loopbaan. Samen met jou bepalen we wat je wil en wat jij belangrijk vindt. Door onze unieke manier van bemiddelen vinden wij ook voor jou de perfecte vacature. In onze vacature database houden we niet van geheimen. Zo zie je bij ons altijd welk bedrijf een vacature aanbiedt. Zo kun je zelf direct zien of deze bij jouw wensen aansluit. Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk dan op onze website voor het vinden van vacatures in Bernheze of meld je vrijblijvend aan via XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

XLIX Recruitment heeft administratieve vacatures

Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is in de administratieve branche en weet jij als geen ander dat er altijd ruimte is om beter te worden? Met XLIX Recruitment als recruiter zet jij de volgende stap in jouw loopbaan. Samen met jou kijken we naar wat jij wil en welke opdrachtgevers in Bernheze er bij jou aansluiten. Met XLIX Recruitment hebben wij onze eigen doordachte manier van werven, Zo vinden wij ook voor jou de ideale match. In onze vacaturebank zie je direct welke bedrijven een administratieve vacature hebben openstaan. Bij XLIX Recruitment focussen wij ons op de omgeving rondom de gemeente Bernheze. Wij houden van een transparante werkwijze. Wie de opdrachtgever is en wat de tarieven zijn zie je altijd terug in onze vacatures. Zo zie jij meteen of de vacature aansluit bij jouw wensen.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever